de matrassenloft opening beddenzaak

Rumst krijgt er vanaf 1 december een nieuwe bedden- en matrassenzaak bij. Vrijdag 1/12 opent De Matrassenloft immers de deuren. De plek voor slaapcomfort voor iedereen uit Rumst en omstreken!

De Matrassenloft is een klein familiebedrijf waar we met grote zorg werken aan optimaal slaapcomfort. Je kan bij ons terecht voor boxsprings, matrassen, lattenbodems en binnenkort ook slaaptextiel. Via een lichaamsanalyse en het gepaste advies helpen we je met de lach aan de ideale matras, lattenbodem of complete boxspring.

Breng zeker een bezoekje aan onze toonzaal. Op 1 december openen we de deuren met een prachtige lanceringsactie: 10% korting voor aankopen tot 2000 euro, 20% vanaf 2000 euro en maar liefst 30% bij aankopen vanaf 3000 euro. Op 2 december voorzien we bovendien ook een hapje en drankje. Zien we jou dan?