deco boxspring elektrisch

Een kwaliteitsvolle boxspring heeft een bijzonder lange levensduur en biedt u heel wat voordelen.

Het grote voordeel van Belgische kwaliteit is, dat uw boxspring zo goed als levenslang mee gaat. Gemiddeld zo’n 25 jaar.

Een goede boxspring omvat: een massief houten draagstructuur,  goede veren en uiteraard degelijke motoren die dagelijks gebruikt kunnen worden.

Waarom zou u voor een elektrisch verstelbare boxspring kiezen?

Wie houdt er niet van een ontbijtje op bed? ’s Avonds gezellig televisie kijken, een boek lezen zonder rugpijn te krijgen…?

Dit zijn allemaal opties, mogelijkheden, die u nu misschien nog niet mist in uw leven maar doordat uw bed een lange levensduur heeft, u dit misschien toch kan gaan missen…

Boxspring met 2 motoren

Bij het kopen van een boxspring is het standaard dat uw bed een tweemotorische matras bevat. Dit betekent dat u zowel voeten als het hoofd apart kan verstellen in hoogte. De aansturing gebeurt telkens met een afstandsbediening.

Deze 2 zijn steeds standaard bijgeleverd.

U kiest voor 2 enkele of 1 dubbele matras

Wenst u 1 gezamelijke matras, dan is dit natuurlijk mogelijk. Beide delen gaan dan samen naar boven of naar beneden.

Natuurlijk hoeft u zich niet altijd aan te passen aan de wensen van uw partner. Kiest u voor 2 aparte matrassen, dan beslist u zelf in welke houding u zich zet…

 

Wilt u de voordelen van een elektrisch aangedreven boxspring met eigen ogen ontdekken? Kom dan vrijblijvend langs De Matrassenloft.


Related Posts