Een boxspring kopen?

Breng dan een bezoek aan De Matrassenloft

De gemiddelde mens brengt een derde van zijn leven al slapend door. Zo’n acht uur per dag lig je dus in bed. En wij begrijpen als geen ander dat je die uren liefst zo comfortabel mogelijk doorbrengt. Bovendien is een goed bed belangrijk voor een goede nachtrust maar ook om rugproblemen op latere leeftijd te vermijden. Een boxspring oogt niet alleen mooi maar biedt ook de nodige ondersteuning en het juiste comfort. Een boxspring bestaat uit een matras en een bedbodem – een gestoffeerde box voorzien van veren – en biedt zo de nodige ondersteuning voor het hele lichaam.

Bepaal zelf je slaapcomfort

Dankzij het juiste advies en de keuzemogelijkheden

Iedereen is uniek, zowel overdag als in onze slaap. De ene slaapt graag op zijn rug, de andere graag op zijn buik. En waar de ene het te warm heeft en regelmatig zweet, heeft de andere het al gauw te koud in bed. Net daarom bieden we een ruime keuzemogelijkheid zodat we voor iedereen de ideale boxspring kunnen aanbieden. Zo kan je kiezen voor een vaste of elektrische boxspring en bieden we heel wat verschillende soorten matrassen aan. Onze boxsprings zijn bovendien bekleed met meubelstof en ademende anti-slip spiegel. Onderhoudsvriendelijk en 100% ergonomisch!

Jouw boxspring volledig op maat

Kies zelf je accessoires, van hoofdbord tot nachtkastje

Hoofdbord

Stem je hoofdbord af op je slaapkamerinterieur

Nachtkastje/hocker

Bijpassende nachttafels mogen niet ontbreken

Voetbank

Om gemakkelijk je pantoffels uit te doen

Bedkoffer

Wat extra opbergruimte… Altijd handig!

Pootjes

Houten of alu pootjes waarmee je zelf de hoogte bepaalt

Flexibele bedlamp

Om nog rustig een boekje te lezen voor het slapengaan

boxspring op maat kopen - Antwerpen Rumst

De boxspring:
tal van voordelen!

Ongekend comfort

Door de unieke samenstelling van een box met veren en een kwalitatieve matras biedt de boxspring een hoog slaapcomfort

Keuzemogelijkheden

Vast of elektrisch, box met bonnell- of pocketvering, houten of aluminium pootjes, … Je boxspring bij De Matrassenloft kan à la carte samengesteld worden.

Verbeterde ventilatie

Transpireer je vaak tijdens het slapen? Dan zit je goed bij een boxspring: door de samenstelling van box en matras verkrijg je een optimale ventilatie.

Langere levensduur
Aangezien de matras op een zachte bodem ligt verlaagt de druk en gaat je matras langer mee.

Ideale instaphoogte
Door de combinatie van box en matras – en eventueel verstelbare poten – kan je steeds makkelijk in en uit bed. Ideaal dus voor jong en oud!

Perfect voor alle slaaptypes
Slaap je graag op je rug, buik of zij? Geen probleem! Op je boxspring past elk type matras waardoor iedereen van dit unieke slaapcomfort kan genieten.

Bezoek onze toonzaal
en stel je eigen boxspring samen

ONZE TOONZAAL