Een nieuw bed,
een nieuw leven

De Matrassenloft is een klein familiebedrijf waar we gaan voor de grootse dromen. Jouw dromen, want een goed bed zorgt voor de beste dromen. Net daarom hebben we de Matrassenloft ingericht.

Ons kleine familiebedrijf selecteert met grote zorg producten van lokale fabrikanten. Via onze lichaamsanalyse bepalen we samen wat de beste matras of boxspring is. Zo bieden we je dus geen loze verkoopspraatjes maar advies op maat en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

01. FAMILIEBEDRIJF

De Matrassenloft bestaat uit een klein team van gepassioneerde vakmensen met kennis van zaken. Samen zetten we ons dagelijks in om het slaapcomfort in Vlaanderen te verhogen. Want een goed bed zorgt voor een gelukkig gezin!

02. 100% BELGISCH

Onze producten worden geselecteerd bij Belgische fabrikanten. Geen namaak, geen tweederangsproducten maar een degelijke kwaliteit. En omdat onze producten niet de halve wereldbol moeten doorkruisen, kunnen we ze tegen scherpe prijzen aanbieden.

03. SNEL

Bij De Matrassenloft kiezen we resoluut voor Belgische fabrikanten waardoor we steeds snel kunnen leveren. Die lokale voorkeur is goed voor u en goed voor ons want zo besparen we heel wat op transportkosten. En zo steunen we meteen ook het milieu!

04. PERSOONLIJK

Als familiebedrijf is het persoonlijke aspect zeer belangrijk. Geen verkoopspraatjes en eenheidsworst maar een persoonlijke aanpak zodat we iedereen de beste slaapoplossing kunnen bieden. Zo werken we steeds op maat.

ONTMOET ONS TEAM

Een Klein Team Met Grootse Ambities

Lance Gobien

Lance Gobien

Zaakvoerder
An Van Looy

An Van Looy

Manager Verkoop

HEB JE EEN VRAAG VOOR ONS?

We helpen je graag verder!